آشپزباشی
طرز تهیه کیک فنجانی با كرم پاتیسیر
قالب 12 تائی مافن را، با كپسولهای كاغذی بپوشانید. كره و شكر را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا یكدست و سبك شوند. آنگاه تخممرغها را به تدریج بیفزائید و همزدن را ادامه دهید. سپس آرد، بیكینگ پودر، پوست و آب لیمو را بیفزائید و مخلوط كنید.
حالا مایه را بین قالبها تقسیم كنید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 30 دقیقه بپزید. بعد كیكها را روی پنجره سیمی بگذارید تا خنك شوند. اكنون به كمك چاقوی تیزی، دایرههای عمیقی به قطر 3 سانتیمتر از سر كیكها در آورید و با برشگری به شكل قلب، قلبهای كوچكی از آن دایرهها بسازید.
اینك گیلاس را به كرم پاتیسیر بیفزائید و درون حفره كیكها را با آن پر كنید. روی هر یك از كیكها، یك عدد گیلاس و در كنار آن، یك عدد كیك كوچك قلبی شكل بگذارید و قدری پودر شكر بپاشید. حالا كیكها را در ظرف زیبائی بچینید و از مهمانان خود پذیرائی كنید.
روش تهیه كرم پاتیسیر
زردههای تخممرغ، شكر و وانیلین را در كاسه كوچكی بریزید و با همزن برقی بزنید تا غلیظ و كمرنگ شود.سپس آرد را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا شیر را در ظرف مناسبی بریزید و بجوشانید و به تدریج به مخلوط قبلی بیفزائید.
اكنون مایه را به ظرف خالی شیر منتقل كنید و روی حرارت بگذارید. مایه را پیوسته هم بزنید تا قدری غلیظ شود و ته نگیرد. حالا كره را به كرم بیفزائید و از روی حرارت بردارید. حالا صبر كنید تا كرم كاملاً خنك شود. بعد آن را مصرف كنید.