آشپزباشی- افسانه ظروفی
طرز تهیه کیک فنجانی نارگیلی
فر(تاون) را با دمای 180 درجهی سانتیگراد، گرم كنید و قالبهای كوچك مافن را با كپسولهای كاغذی بپوشانید.
آنگاه كره، پوست لیمو و شكر را با همزن برقی بزنید تا سبك شود. سپس تخم مرغها را بیفزائید و مخلوط كنید.
حالا نارگیل، آرد، بیكینگپودر و شیر را به مایه اضافه نمائید و مخلوط بهدست آمده را بین قالبها تقسیم كنید و به مدت تقریبی 30 دقیقه، در فر بپزید.
همین كه كیكها خنك شدند، رویشان را با آیسینگ تزئین كنید و برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بچینید.
روش تهیهی آیسینگ
پودر شكر را در كاسهای الك كنید و آب جوش را به تدریج بیفزائید تا صاف و روان شود. آنگاه قدری رنگ صورتی به آن اضافه كنید.