تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
طرز تهیه كیك شیفون پرتقالی
قالب را به قطر 20 سانتیمتر چرب كنید و كف آن را با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه تخممرغها، شكر و پوست پرتقال را در كاسه مناسبی بریزید و آن را روی بخار آب جوش، با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود.
سپس آن را از روی بخار آب بردارید و به همزدن ادامه دهید تا مایه قدری خنك شود. حالا نیمی از آرد را روی مایه تخممرغی بریزید و به آرامی هم بزنید و بعد باقیمانده آرد را به آن بیفزائید و به آرامی مخلوط سازید. اكنون كره را نیز درون این مایه بریزید و با دقت مخلوط كنید.
حال مایه بهدست آمده را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 20 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. همینكه كیك خنك شد، آن را از ارتفاع به سه قسمت برش دهید و روی لایههای كیك، خامه بمالید.
در صورت دلخواه میتوانید از میوه دلخواهتان نیز در لابهلای كیك استفاده كنید. اینك لایههای كیك را روی هم قرار دهید و رو و اطراف كیك را با خامه بپوشانید و به كمك قاشق روی خامه طرحهای نامنظمی ایجاد كنید.
در صورت دلخواه میتوانید كیك را با گلبرگهای شكلاتی كرده گل رز بیارائید. آنگاه كیك را روی ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید و قبل از مصرف چند ساعت در یخچال نگه دارید.