ماهنامه آشپزباشی – مهدیس رحیمیان
قالبهای مافن را با كپسول كاغذی بپوشانید. آنگاه كره، شكر قهوهای، آرد، بیكینگپودر، تخممرغها و اسانس بادام را در كاسه همزن برقی بریزید و با سرعت كند همزن، به مدت 1-2 دقیقه مواد را با هم مخلوط كنید.
سپس سرعت همزن را تا متوسط افزایش دهید و به مدت 3-4 دقیقه به همزدن ادامه دهید تا مایه، صاف، یكدست و كرمی شود. حالا مخلوط مغزها و میوههای خشك را به آن بیفزائید.
مایه به دست آمده را به طور مساوی در كپسولهای كاغذی بریزید تا یكسوم از سر كپسولها خالی بماند. قالبها را در فر گرمشده با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید و به مدت تقریبی 25 دقیقه یا تا زمانیكه روی كیكها طلائی رنگ شود، بپزید. همینكه كیكهای فنجانی خنك شدند، آنها را برای پذیرائی در دیس زیبا و مناسبی بچینید.