تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
طرز تهیه کیک توت فرنگی:
برای پخت كیك توتفرنگی كلاسیك همه مواد كیك را در كاسه همزن برقی بریزید و با سرعت كند همزن بزنید تا مخلوط شوند. آنگاه سرعت همزن را افزایش دهید و مواد را تا جائیكه كمرنگ و غلیظ شود، هم بزنید (در حدود 5 دقیقه).
سپس مایه فراهم كرده كیك را در قالب پای به قطر 25 سانتیمتر بریزید و به مدت تقریبی 25-30 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 160 درجه سانتیگراد بپزید.
حالا بگذارید كیك توت فرنگی كاملا خنك شود و بعد مواد میانی را روی كیك بریزید. اكنون كیك را به مدت یك شب یا دست كم 6 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.
روش تهیه مواد میانی کیک توت فرنگی: توت فرنگیها و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آنگاه آب، آرد ذرت و آبلیمو را در ظرف مناسب دیگری بریزید و روی حرارت ملایم بپزید تا سس اندكی غلیظ شود.
سپس ژله توت فرنگی را به آن بیفزائید و هم بزنید تا حل شود. حالا این سس را روی توت فرنگیها بریزید و به آرامی مخلوط كنید.