آشپزباشی - عارفه ابن الرضا
فر را با دمای ١٦٥ درجه سانتيگراد گرم کنید و قالب میان تهی را به گنجایش 6 پیمانه چرب نمائید و آرد بپاشید.
آنگاه همه مواد را در کاسه همزن برقی بریزید و به مدت ٣٠ ثانيه با سرعت كند و سپس ٣ دقيقه با سرعت متوسط هم بزنید.
حالا مایه فراهم کردهکیک را درون قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی یک ساعت تا یک ساعت و ربع در فر بپزید.
بعد از اطمینان از پخت، آن را از فر خارج کنید و بگذارید اندکی خنک شود.
اکنون کیک را از قالب جدا کنید و روی پنجره سیمی بگذارید تا کاملا خنک شود.
روش تهیه باترمیلک خانگی
١ قاشق سوپخوري سرکه سفید را در ظرف مناسبی بریزید و ٢٥٠ ميلي ليتر شير به آن بیفزائید.
آنگاه این مخلوط را ١٥-٢٠ دقيقه در دماي محيط نگه دارید تا اندکی غلیظ شود.
یادآوری: میتوانید به جای باترمیلک (buttermilk) به همان میزان از شیر بدون چربی استفاده کنید.