تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مهديس رحيميان
طرز تهیه كیك ترافل با شكلات سفید
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب كمربندی را به قطر 20 سانتیمتر، با كاغذ روغنی بپوشانید و كنار بگذارید.
آنگاه تخممرغها و شكر را در كاسه مناسبی بریزید و با سرعت متوسط همزن برقی، به مدت 10 دقیقه بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود.
سپس آرد و شكلات سفید را به آن بیفزائید. مایه فراهم كرده را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 25-30 دقیقه در فر بپزید. سپس كیك را از قالب درآورید و روی پنجره سیمی بگذارید تا كاملاً خنك شود.
حالا كیك را دوباره در قالب بگذارید، مواد رویه را روی كیك بریزید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد. اكنون در صورت دلخواه كیك را با شكلات و پودر كاكائو بیارائید و برای پذیرائی در دیس زیبائی بگذارید.
یادآوری: برای تهیه مواد رویه؛ همه مواد لازم رویه ترافلی را با هم مخلوط كنید و با همزن برقی بزنید تا یكدست شود.