Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:09

طرز تهیه کیک به شكل قوری

طرز تهیه کیک به شكل قوری

shooroshirin7

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم کیک به شكل قوری

كره  300 گرم

 

شكر  270 گرم

 

پوست پرتقال رنده كرده  2 قاشق چایخوری

 

تخم‌مرغ  6 عدد

 

آرد  375 گرم

 

بیكینگ‌پودر  دو و یك‌دوم قاشق چایخوری

 

مارمالاد زردآلو  حدود یك‌‌سوم پیمانه

 

خمیر مارسیپان  حدود نیم‌كیلوگرم

 

خمیر فوندانت  حدود یك كیلوگرم

 

رنگ قرمز خوراكی  به میزان لازم

 

شكلات شیری آبكرده  حدود 250 گرم

 

دراژه شكلاتی  1 عدد برای در قوری

آشپزباشی- افسانه ظروفی

 طرز تهیه کیک به شكل قوری

دو قالب نیم‌كره به گنجایش تقریبی 2 لیتر را چرب كنید و آرد بپاشید.

آن‌گاه قالب‌ها را تكان دهید تا آرد اضافی‌اش خارج شود.

 سپس كره، شكر و پوست پرتقال را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. حالا تخم‌مرغ‌ها را یكی یكی بیفزائید و مخلوط كنید.

اكنون آرد و بیكینگ‌پودر را به مایه اضافه نمائید و این مخلوط را در دو قالب بریزید و به مدت تقریبی یك ساعت در فر گرم شده با دمای 160 درجه سانتیگراد، یا تا زمانی كه كیك بپزد و طلائی رنگ شود قرار دهید.

همین كه كیك خنك شد، رویش را با چاقوی تیزی صاف كنید و كیك‌ها را از قالب درآورید. اینك بین دو لایه كیك قدری مارمالاد بمالید و آنها را روی هم بگذارید تا به شكل توپ درآید.

سپس رو و اطراف آن مارمالاد بمالید و خمیر مارسیپان را كه به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز كرده‌اید، روی آن پهن كنید.

حال روی خمیر مارسیپان نیز مارمالاد بمالید و این بار خمیر فوندانت را كه روی سطح پودر قند پاشیده، به ضخامت 3 میلیمتر باز كرده‌اید روی مارسیپان پهن كنید. اضافی‌های خمیر را بگیرید و لبه‌هایش را صاف و مرتب نمائید.

 آن‌گاه قدری از خمیر فوندانت را به رنگ قرمز درآورید و با برشگری به قطر 9 سانتیمتر دایره‌ای از آن ببرید. سپس برای تزئین قوری از طرح دلخواه‌تان بهره بگیرید و با ماسوره ساده به قطر نیم سانتیمتر خال‌هائی از خمیر قرمز بسازید.

حالا لوله و دسته قوری را مطابق شكل از خمیر فوندانت سفید فراهم كنید و بگذارید قدری خشك شود.

اینك آنها را به كمك خلال چوبی در محل مناسب نصب كنید. دایره قرمز رنگ 9 سانتیمتری را در محل در قوری بگذارید و دایره‌ای به قطر 4 سانتیمتر از فوندانت شكلاتی بسازید و روی دایره قرمز رنگ بگذارید.

 اكنون دراژه را به جای دستگیره در قوری بچسبانید.

 حلقه‌ای به قطر تقریبی 11 سانتیمتر را روی تكه‌ای كاغذ روغنی بگذارید و شكلات شیری را در آن بریزید.

صبر كنید تا شكلات كاملاً سفت شود. حالا قوری را روی این شكلات بچسبانید و برای این كار از قدری شكلات استفاده كنید.

سپس طرح مورد نظر و خال‌های قرمز را روی قوری بچسبانید و آن را روی دیس زیبائی بگذارید.

 

برچسب ها: مواد لازم کیکدرست کردن کیکكیك به شكل قوریطرز تهیه کیک به شكل قوریتزئین کیک به شکل قوری تعداد بازديد: 2518 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره اين دستور چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است