آشپزباشی - عارفه ابن الرضا
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و کف قالب کمربندی را به قطر 23 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید.
حالا تخم مرغها و شكر را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و سبک شود.
آنگاه روغن مایع را بیفزائید و با دور متوسط همزن برقی هم بزنید.
سپس مخلوط الککرده آرد، بیكینگ پودر و پودر كاكائو را همراه با شیر به طور یک در میان، به این مایه بیفزائید و مخلوط کنید حالا فندق را نیز اضافه کنید و مایه فراهم کرده کیک را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 30 دقیقه در فر بپزید.
همینکه کیک پخت، آن را از فر درآورید و نیم ساعت در قالب نگه دارید.
سپس آن را از قالب جدا کنید و کنار بگذارید تا کرم آماده شود.
اکنون کیک خنک شده را دوباره درون همان قالب قرار دهید و کرم فراهم کرده را رویش بریزید.
آنگاه کرم کیک را دستکم یک شب در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود. اینک کیک را با کرم گاناش و فندق بیارائید.
روش تهیه کرم
پنیر خامهای و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
آنگاه قهوه فوری را درون آب جوش بریزید و بگذارید اندکی خنک شود. سپس پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و به روش بنماری حل کنید.
حالا خامه، ماست خامهای، پنیر خامهای و محلول ژلاتین را با هم مخلوط سازید و بعد محلول قهوه، شکلات سفید و فندق را نیز بیفزائید و مخلوط کنید.