Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:07

كرم كیك قهوه و فندق

كرم كیك قهوه و فندق

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 10-12 نفر

تخم مرغ ٢ عدد
شكر دانه ریز ١٢٠ گرم
روغن مایع 100 میلی لیتر
آرد ١٣٠ گرم
بیكینگ‌پودر یک چهارم قاشق چایخوری
پودر كاكائو ٢ قاشق سوپخوری
شیر ١٢٠ میلی لیتر (حدود یک دوم پیمانه)
فندق خرد کرده 2 قاشق سوپخوری

مواد لازم برای تهیه كرم

پنیر خامه ای ٣٥٠ گرم

پودر شكر ٥٥ گرم

قهوه فوری ١ قاشق سوپخوری

آب جوش ١ قاشق سوپخوری

پودر ژلاتین٢ قاشق سوپخوری

آب سرد ٦٠ میلی لیتر (یک چهار پیمانه)

خامه  قنادی همزده ٢٠٠ گرم

ماست خامه‌ای ٩٠ گرم

شكلات سفید آبکرده ١٠٠ گرم

فندق خرد کرده ٥٠ گرم

آشپزباشی - عارفه ابن الرضا

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و کف قالب کمربندی را به قطر 23 سانتیمتر با کاغذ  روغنی بپوشانید.

حالا تخم مرغ‌ها و شكر را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و سبک شود.

آن‌گاه روغن مایع را بیفزائید و با دور متوسط همزن برقی هم بزنید.

سپس مخلوط الک‌کرده آرد، بیكینگ پودر و پودر كاكائو را همراه با شیر به طور یک در میان، به این مایه بیفزائید و مخلوط کنید حالا فندق را نیز اضافه کنید و مایه فراهم کرده کیک را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 30 دقیقه در فر بپزید.

همینکه کیک پخت، آن را از فر درآورید و نیم ساعت در قالب نگه دارید.

سپس آن را از قالب جدا کنید و کنار بگذارید تا کرم آماده شود.

اکنون کیک خنک شده را دوباره درون همان قالب قرار دهید و کرم فراهم کرده را رویش بریزید.

آن‌گاه کرم کیک را دست‌کم یک شب در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود. اینک کیک را با کرم گاناش و فندق بیارائید.

روش تهیه کرم

پنیر خامه‌ای و پودر شكر را با  همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

آن‌گاه قهوه فوری را درون آب جوش بریزید و بگذارید اندکی خنک شود. سپس پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و به روش بن‌ماری حل کنید.

حالا خامه، ماست خامه‌ای، پنیر خامه‌ای و محلول ژلاتین را با هم مخلوط سازید و بعد محلول قهوه، شکلات سفید و فندق را نیز بیفزائید و مخلوط کنید.

برچسب ها: کیک شکلاتیشکلاتکیک کاکائوییآشپزباشیشور و شیرینكرم كیك قهوه و فندقکرم کاکائو تعداد بازديد: 1285 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است