روشتهیه
فر را روی حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد یا ۴۲۵ ا درجه فارنهایت و یا عدد ۷ فرهای گازی گرم کنید. یک قالب رول سویسی ۳۵×۲۵ سانتیمتری را کمی چرب کرده و داخل آن کاغذ روغنی بیاندازید. تخممرغها را به همراهش شکر دانهریز داخل کاسهای بریزید. کاسه را روی قابلمه محتوی آب جوش گذاشته و آنقدر بزنید تا رنگ آن روشنتر شده و غلیظ شود. کاسه را از روی قابلمه بردارید. آرد را الک کرده و با تخممرغها مخلوط کنید. آب داغ را بیافزایید. مخلوط را داخل قالب ریخته و به مدت ۸ -۱۰ دقیقه بپزید تا روی آن طلاییرنگ شده و خود را بگیرد.
کیک را روی یک ورقه کاغذ روغنی برگردانید. کاغذ روغنی قبلی را از ته کیک جدا کرده، دور بیاندازید و کیک اسفنجی را به همراه کاغذ روغنی جدید بهصورت رولت، محکم بپیچید. روی رولت را با دستمال سفره پوشانده و بگذارید خنک شود. برای تهیه مایه میانی کیک، پنیر کمچرب و اسانس بادام را مخلوط کنید. مقداری از توتفرنگیها را برای تزیین نگه دارید و بقیه را بشویید، تمیز کنید و نازک برش دهید. بگذارید تا زمان نیاز داخل یخچال مانده و خنک شوند. رول کیک اسفنجی را باز کرده، مخلوط پنیر کمچرب را به همراه توتفرنگیها روی کیک بریزید. کیک اسفنجی را مجدد رول کنید و به بشقاب مخصوص سرو انتقال دهید. روی آن بادام و کمی پودر قند بپاشید و با توتفرنگیهایی که نگهداشته بودید، تزیین کنید.