آشپزباشی- فرهاد زعفری
فر(تاون) را با دمای 180 درجهی سانتیگراد گرم كنید. بیسكویتها را آسیاب كنید و پودر كاكائو را به آن بیفزائید.
كرهی آبكرده را به مواد اضافهنمائید و مخلوط را كف و دیوارهی یك قالب دارای 23 سانتیمتر قطر پهن كنید.
روی مواد را با قاشق صاف و فشردهكنید.
پنیرخامهای، شكر، وانیلین و تخممرغها را با سرعت كند همزن مخلوط سازید و شكلات آب كرده را بعد از اینكه خنك شد، به مخلوط پنیر و تخممرغ بیفزائید و در قالب بریزید.
حالا قالب را به مدت 30 دقیقه داخل فر(تاون) قرار دهید.
پس از گذشت این مدت، درِ فر را باز كنید و قالب را در فر خاموش و درِباز خنك سازید.
پس از مدت 30 دقیقه، وسط چیزكیك حالت مایع دارد، آن را به مدت چهار ساعت داخل یخچال بگذارید تا آماده برای پذیرائی شود.
قبل از پذیرائی روی كیك را با پودر قند و شكلات تزئین نمائید.
نكتههای خواندنی
شكلات تیره از خمیر كاكائو، كرهی كاكائو، شكر و عموماً لیستین (كه قابل جایگزینی با كرهی كاكائو است) تهیه میشود.
در شكلات سیاه مقدار چربی بسیار كمتر است چون شیر ندارد.
غالباً انواع شكلات میزان قند اندكی دارند، اما در شكلات سیاه این میزان باز هم كمتر است.
فواید شكلات سیاه در زمینه روانی هم شناخته شده است.
این خوراكی استثنایی كه تمام شور و هیجانات را برمیانگیزد، به خاطر آثار مثبتش بر سلامت روانی معروف شده است.