آشپزباشی- افسانه اسفندیاری
فر (تاون) را با دمای 170 درجهی سانتیگراد گرم كنید. شكلات و خامه را در كاسهای روی حرارت غیر مستقیم (به روش بن ماری) قرار دهید تا شكلات حل شود.
سپس آن را كنار بگذارید تا خنك شود. حالا مواد خشك را الك كنید در ظرف مناسبی، كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا به صورت كرم درآید.
بعد تخممرغها را دانهدانه بیفزائید.
آنگاه مواد خشك را اضافه نمائید. بعد مخلوط شكلات، خامه و فندق بوداده را بیفزائید و با قاشق فلزی مخلوط سازید، مایه را در قالبها بریزید و به مدت 25-30 دقیقه، در فر بپزید.
حالا كیكها را روی پنجره سیمی خنك كنید و بعد آنها را با مواد رویه تزئین كنید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.
روش تهیهی مواد رویه
شكلات را به روش بنماری آب كنید و از روی حرارت بردارید.
حالا شكلات نوتلا را اضافه كنید و مخلوط سازید. بعد بگذارید خنك شود.
اكنون كرم را در قیف دارای ماسورهی كنگرهدار بریزید و روی كیكها را با آن بپوشانید و فندق بریزید.