ماهنامه آشپزباشی – سحر سامانی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالبهای تارتلت را با كپسولهای كاغذی بپوشانید. كره و شكر را در كاسه مناسبی بریزید و به مدت تقریبی 5 دقیقه با همزن برقی بزنید تا سبك و یكدست شود.
آنگاه تخممرغها را یكییكی و با فاصله بیفزائید و با همزن برقی بزنید. سپس وانیلین را اضافه كنید. حالا مخلوط آرد و بیكینگپودر الككرده را همراه با شیر، به طور یك در میان به مایه بیفزائید و به كمك لیسك هم بزنید تا آرد با مواد دیگر مخلوط شود و مایه صاف و یكدستی به دست آید.
آنگاه دو قاشق سوپخوری از مایه را درون هر كپسول بریزید و یك قاشق از مواد میانی روی آن قرار دهید و 2 قاشق دیگر از مایه كیك روی مواد بریزید. به طوریكه نیمی از كپسولها پر شود.
اكنون كیكها را به مدت 40 دقیقه در فر قرار دهید. همینكه كیكها خنك شدند رویشان را با مخلوط پودر شكر و دارچین بیارائید.
روش تهیه مواد میانی: سیبها را پوست بگیرید. هسته آنها را جدا كنید و حلقه حلقه نمائید. اكنون روی آن شكر و دارچین بپاشید و به مدت تقریبی 3-5 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا سیبها كمی نرم و شكر حل شود.
صبر كنید تا مواد میانی خنك شود سپس از آن استفاده نمائید.