آشپزباشی- افسانه ظروفی
قالب مستطیلی 22×32 سانتیمتری را چرب كنید؛ كف و دیوارهی آن را با كاغذ روغنی بپوشانید؛ بهگونهای كه كاغذ از دو طرف طول قالب 5 سانتیمتر بلندتر باشد.
آنگاه كره، شكلات و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا مایهی صاف و یكدستی به دست آید.
سپس آن را از روی حرارت بردارید و صبر كنید تا كمی خنك شود.
حالا تخم مرغها، آرد، بیكینگپودر، وانیلین و فندق را به مایه بیفزائید، خوب مخلوط كنید و در قالب بریزید.
اكنون آن را در فر(تاون) گرمشده با دمای 170 درجهی سانتیگراد بگذارید و به مدت تقریبی 30 دقیقه، كیك را بپزید و در قالب خنك كنید.
اینك كیك را به اندازههای دلخواه ببرید و رویش پودر شكر بپاشید.