Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:01

کیک آجیلی لایه ای

کیک آجیلی لایه ای

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای هر لایه کیک

 (اين كيك در سه لايه تهيه مي شود):

آرد...............85 گرم

شکر قهوه ای.................35 گرم

فندق ریز خرد شده...................100 گرم

بیکینگ پودر.......................یک دوم قاشق مرباخوری سرپر

جوش شیرین.......................یک چهارم قاشق مرباخوری

آب  ........................ 100 میلی لیتر ( یک دوم پیمانه سرخالی)

روغن مایع ................... 35 گرم

 

مواد لازم برای کرم کیک :

شکر قهوه ای........................200 گرم

گردوی ریز خرد شده......................200 گرم

شربت مربای زردآلو یا قیصی یا شربت بار..........................8 تا 10 قاشق غذاخوری

شکلات قهوه ای......................80  گرم

آب.....................5 قاشق غذاخوری

 

روش‌تهیه

تمام مواد خشک را با هم مخلوط کرده و در آخر آب و روغن را اضافه کنید. مواد را با قاشق مخلوط کرده و در قالب کمربندی 24 سانتی که با کاغذ روغنی چرب شده پوشانده اید، بریزید.  مواد را یکدست کف قالب پخش کرده و در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت یک ربع تا بیست دقیقه قرار دهید. این کار را برای دو لایه بعدی نیز تکرار کنید. بعد از پختن لایه ها آن ها را با احتیاط از قالب خارج کرده و کنار بگذارید تا خنک شوند. در این فاصله کرم کیک را به ترتیب زیر آماده کنید:

طرز تهیه کرم کیک:

مقداری از گردوها (حدود 50 گرم) را برای تزئین کیک کنار بگذارید.

شکر قهوه ای و آب را روی حرارت ملایم بگذرید تا بجوشد.

بعد از سه دقیقه جوشیدن که کمی غلیظتر شده و کف کرد، گردوهای نگینی و شکلات را اضافه کرده و مخلوط کنید. بعد از مخلوط شدن مواد شربت را اضافه کنید تا کرم روانی به دست آید. کرم را از روی حرارت برداشته و بین لایه های کیک و روی آن را با این کرم پوشش دهید. کیک را با گردوهای کنار گذاشته شده یا هر آجیل خرد شده دیگری به دلخواه تزئین کنید.

نکته:

  برای تزئین میتوانید از بیسکویتهای شکلاتی خرد شده یا شکلات درشت رنده شده نیز استفاده کنید.

  برای تهیه لایه های کیک میتوانید تمام مواد را به جز بیکینگ پودر و جوش شیرین مخلوط کرده و سه قسمت کنید و درست قبل از ریختن مایه کیک در قالب جوش شیرین و بیکینگ پودر آن را اضافه کنید.

برچسب ها: کیککیک آجیلی لایه ای تعداد بازديد: 637 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است