روشتهیه
تمام مواد خشک را با هم مخلوط کرده و در آخر آب و روغن را اضافه کنید. مواد را با قاشق مخلوط کرده و در قالب کمربندی 24 سانتی که با کاغذ روغنی چرب شده پوشانده اید، بریزید. مواد را یکدست کف قالب پخش کرده و در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت یک ربع تا بیست دقیقه قرار دهید. این کار را برای دو لایه بعدی نیز تکرار کنید. بعد از پختن لایه ها آن ها را با احتیاط از قالب خارج کرده و کنار بگذارید تا خنک شوند. در این فاصله کرم کیک را به ترتیب زیر آماده کنید:
طرز تهیه کرم کیک:
مقداری از گردوها (حدود 50 گرم) را برای تزئین کیک کنار بگذارید.
شکر قهوه ای و آب را روی حرارت ملایم بگذرید تا بجوشد.
بعد از سه دقیقه جوشیدن که کمی غلیظتر شده و کف کرد، گردوهای نگینی و شکلات را اضافه کرده و مخلوط کنید. بعد از مخلوط شدن مواد شربت را اضافه کنید تا کرم روانی به دست آید. کرم را از روی حرارت برداشته و بین لایه های کیک و روی آن را با این کرم پوشش دهید. کیک را با گردوهای کنار گذاشته شده یا هر آجیل خرد شده دیگری به دلخواه تزئین کنید.
نکته:
برای تزئین میتوانید از بیسکویتهای شکلاتی خرد شده یا شکلات درشت رنده شده نیز استفاده کنید.
برای تهیه لایه های کیک میتوانید تمام مواد را به جز بیکینگ پودر و جوش شیرین مخلوط کرده و سه قسمت کنید و درست قبل از ریختن مایه کیک در قالب جوش شیرین و بیکینگ پودر آن را اضافه کنید.