Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:00

کیک میوه‌ای بدون شکر

کیک میوه‌ای بدون شکر

shooroshirin

0 0

متوسط

8 نفر

مواد مورد نیاز

مخلوط میوه به این کیک طعم و مزه مطلوبی داده و نیز موجب شیرینی می‌شود، در نتیجه دیگر نیاز به اضافه کردن شکر نیست.

مواد لازم برای 8 نفر

کره مقداری برای چرب کردن..................125 گرم

آرد ................  350 گرم

بیکینگ‌پودر.................2 قاشق چایخوری

پودر ادویه مخلوط..............1 قاشق چایخوری

برگه زردآلو  خرد کرده.............75 گرم

خرمای خشک خرد کرده................ 75گرم

گیلاس خرد شده................75 گرم

کشمش................100 گرم

شیر..................125 میلی‌لیتر

تخم‌مرغ همزده2................ عدد

پوست پرتقال رنده کرده................1 عدد

آب پرتقال................5-6 قاشق سوپخوری

عسل...............3 قاشق سوپخوری

 

جدول ارزش غذایی

کالری423

کربوهیدرات68 گرم

چربی 16 گرم

پروتئین  8 گرم

قند 34 گرم

چربی اشباع شده 9 گرم

سطح آشپزیبا دقت

آماده سازی30 دقیقه

پخت60 دقیقه

روش‌تهیه

قالب گرد 20 سانتیمتری را با کمی کره چرب کرده و کف آن کاغذ روغنی بیاندازید. آرد، بیکینگ‌پودر و پودر ادویه را داخل کاسه‌ای الک کنید. کره را به این مواد خشک اضافه و با نوک انگشت مالش دهد تا شبیه به خرده‌نان شود. زرآلو، خرما، گیلاس شیرین و کشمش را با شیر، تخم‌مرغ زده شده، پوست رنده کرده پرتقال آب پرتقال مخلوط کنید. عسل و مخلوط میوه را به مواد خشک اضافه کرده، آنقدر هم بزنید تا نرم و کش‌دار شود. مواد را با قاشق داخل قالب کیک آماده ریخته و روی سطح کیک را صاف کنید. کیک را در فر گرم‌کرده با حرارت 180 درجة سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد 4 فرهای گازی به مدت یک ساعت بپزید تا اگر سیخی را وسط کیک فرو بردید، مواد به آن نچسبند. قبل از بیرون آوردن کیک بگذارید درون قالب بماند تا سرد شود.

نکته:

برای تنوع در نوع میوه کیک میوه‌ای می‌ـوانید یک عدد موز رسیده پوره شده را جایگزین عسل کنید.

برچسب ها: کیککیک میوه ایطرز تهیهکیک بدون شکر تعداد بازديد: 474 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است