روشتهیه
قالب گرد 20 سانتیمتری را با کمی کره چرب کرده و کف آن کاغذ روغنی بیاندازید. آرد، بیکینگپودر و پودر ادویه را داخل کاسهای الک کنید. کره را به این مواد خشک اضافه و با نوک انگشت مالش دهد تا شبیه به خردهنان شود. زرآلو، خرما، گیلاس شیرین و کشمش را با شیر، تخممرغ زده شده، پوست رنده کرده پرتقال آب پرتقال مخلوط کنید. عسل و مخلوط میوه را به مواد خشک اضافه کرده، آنقدر هم بزنید تا نرم و کشدار شود. مواد را با قاشق داخل قالب کیک آماده ریخته و روی سطح کیک را صاف کنید. کیک را در فر گرمکرده با حرارت 180 درجة سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد 4 فرهای گازی به مدت یک ساعت بپزید تا اگر سیخی را وسط کیک فرو بردید، مواد به آن نچسبند. قبل از بیرون آوردن کیک بگذارید درون قالب بماند تا سرد شود.
نکته:
برای تنوع در نوع میوه کیک میوهای میـوانید یک عدد موز رسیده پوره شده را جایگزین عسل کنید.