آشپزباشی - عارفه ابن الرضا
سفیده تخممرغها را با همزن برقی بزنيد تا اندکی کف کند و سفید شود (نیازی به فرم گرفتن آن نیست!).
آنگاه پودر شكر و پودر نارگيل را به آن بيفزائيد و با همزن برقی هم بزنید.
سپس از این مخلوط توپهایی بسازید و آنها را تا آماده شدن کیک، در یخچال نگه دارید.
حالا به این ترتیب مایه کیک را فراهم کنید.
تخممرغها، شکر و وانيل را در حدود ١٠ دقيقه با همزن برقی بزنيد تا کمرنگ و سبک شوند.
سپس روغن مایع و شير را به آرامی و همزمان به این مایه بیفزائید و فقط در حد مخلوط شدن، هم بزنید.
حالا آرد، بيكينگپودر و پودر کاکائو را الک كنيد و در سه نوبت به مایه بيفزائيد و مخلوط کنید.
مراقب باشید که مایه کیک را زیاد هم نزنید، چون پف کیک از بین میرود.
اکنون قالب ميانتهي را به قطر ٢٤-٢٥ سانتيمتر با اسپري روغن مخصوص قنادی چرب کنید و آرد بپاشید.
سپس یکسوم از مايه کیک را درون قالب بریزید و توپهای فراهم کرده نارگیلی را كنار هم و دایرهوار، وسط قالب روي مایه کیک بچینید.
اینک باقیمانده مایه را به آرامی داخل قالب بریزید و رویش را صاف کنید.
آنگاه کیک را به مدت تقریبی 45 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
کیک را روی پنجره سیمی خنک کنید و برای پذیرائی روی ظرف زیبا و مناسبی بگذارید.