آشپزباشی – افسانه ظروفی :
روشتهیه
قالب میان تهی را به قطر 21 سانتیمتر، چرب كنید و كنار بگذارید. آنگاه كره، شكر، وانیلین و تخممرغها را در كاسهی دستگاه همزن برقی بریزید. آرد، بیكینگپودر و آرد ذرت را با هم مخلوط و الك كنید و همراه با شیر در همان كاسه بریزید. حالا همزن را روشن كنید و با سرعت كند همزن مواد را با یكدیگر مخلوط نمائید. سپس سرعت همزن را تا متوسط افزایش دهید و تا جائیكه رنگ مایه روشن شود، هم بزنید. اكنون كشمش را به آن بیفزائید و مخلوط كنید و مایهی فراهم كرده را در قالب بریزید.
قالب را در فر گرم كرده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، بگذارید و به مدت تقریبی 40 دقیقه، كیك را بپزید. اینك كیك را از فر درآورید و پس از 5 دقیقه، آن را از قالب خارج كنید و روی پنجرهی سیمی قرار دهید تا كاملاً خنك شود. آنگاه قدری پودر شكر روی كیك بپاشید و برای پذیرائی در دیس زیبائی بگذارید. میل كردن این كیك همراه با چای یا نوشیدنی دلخواهتان بسیار مطلوب و لذتبخش است.
یادآوری
برای چرب كردن قالب از اسپری روغن استفاده كنید.
بهتر است تخممرغ و شیر به دمای محیط برسد و بعد از آن استفاده كنید.
خواص کشمش
کشمش منبع خوبی از انرژی، فیبر، پروتئین و کربوهیدرات ها است. آنها همچنین دارای قند و کالری زیادی هستند، اما هنوز هم دارای شاخص گلیسمی پایین هستند. کشمش حاوی کلسترول صفر و غنی از مواد مغذی مختلف است، که برای سلامتی بسیار مفید هستند.