تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سحر سامانی
طرز تهیه كیك حلقهای آناناس
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب میان تهی را به گنجایش دو و نیم لیتر چرب سازید. آنگاه كره، شكر و وانیل را دركاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا سبك و كمرنگ شود. حالا تخم مرغها را یكی یكی بیفزائید و هم بزنید تا مایه صاف و یكنواختی بهدست آید.
سپس دوغ و مخلوط آرد، نمك و بیكینگ پودر الك كرده را بهطور یك در میان، به مایه فراهم كرده بیفزائید و فقط در حد مخلوط شدن، با همزن برقی هم بزنید. اكنون آناناس خرد كرده را افزوده و مخلوط كنید. حالا كره آبكرده و شكر قهوهای را با هم مخلوط كنید و آن را كف قالب بریزید و حلقههای آناناس را رویش بچینید.
آنگاه مایه كیك را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 55 دقیقه، در فر بپزید. اینك كیك را از فر درآورید و پس از 5 دقیقه، از قالب جدا كنید. سپس كیك را روی پنجره سیمی بگذارید تا كاملا خنك شود. اكنون كیك را برای پذیرائی، در ظرف مناسب و زیبائی بگذارید و با دانههای انار بیارائید.