آشپزباشی
طرز تهیه کیک ویكتوریا
كره و شكر را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه تخممرغها را یكی یكی بیفزائید و مخلوط كنید.
سپس آرد، بیكینگ پودر و وانیل را بیفزائید و فقط در حد مخلوط شدن مایه را هم بزنید.
اكنون مایه را درون كیسه مخصوص شیرینیپزی دارای ماسوره ساده بریزید و درون قالبهای كوچك را -كه با كپسول كاغذی پوشاندهاید- از مایه پر كنید، به گونهای كه یك سوم از سر قالبها خالی باشد.
حالا مارمالاد را در كیسه دیگری بریزید و قدری از آن را در مركز مایه كیك تزریق كنید.
بعد قالب را در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 25 دقیقه كیكها را بپزید و پس از خنك شدن، روی هر یك از آنها را با آیسینگ بپوشانید و به دلخواه خود تزئین كنید.
یادآوری:
مارمالاد، به سبب سنگین بودن، در مركز كیك قرار خواهد گرفت.