آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
فر را به دمای ١٧٥ درجۀ سانتیگراد روشن و گرم كنید و قالب را به قطر 23 سانتیمتر چرب نمائید و با کاغذ روغنی بپوشانید.
آنگاه تخممرغها و شكر را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و سبک شود.
سپس سرعت همزن را كم كنید و روغن، آرد، بیکینگپودر، پودر هل و نمک را بیفزائید.
حالا آب پرتقال و پوست پرتقال را افزوده و مایة فراهم کرده را در قالب بریزید.
اکنون کیک را به مدت تقریبی ٣٠-٣٥ دقیقه در فر بپزید.
همینکه کیک پخت، آن را از فر درآورید و روی قالب را با فویل بپوشانید.
پس از 15 دقیقه فویل را از روی کیک بردارید و کیک را روی پنجره سیمی خنک کنید.
آنگاه کیک را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بگذارید و در صورت دلخواه رویش پودر شکر بپاشید و با پرههای پرتقال خشک بیارائید.