ماهنامه آشپزباشی – افسانه ظروفی
قالبی را به قطر 20 سانتیمتر، چرب كنید و كف آن را با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه همه مواد را در كاسه دستگاه همزن برقی بزنید و با سرعت كند همزن، مواد را با هم مخلوط كنید.
سپس سرعت همزن را افزایش دهید و با سرعت متوسط مواد را هم بزنید تا رنگ مایه روشن شود. حالا مایه به دست آمده را در قالب بریزید و به مدت تقریبی یك ساعت در فر گرم كرده با دمای 160 درجه سانتیگراد، بپزید.
آنگاه كیك را از فر درآورید و بعد از 5 دقیقه، از قالب خارج كنید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا كاملاً خنك شود. اكنون شكلات سیاه و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا مایه صاف و یكدستی حاصل شود.
این مایه را در بشقاب لبهداری بریزید و در یخچال قرار دهید تا سفت شود. حالا آن را با همزن برقی بزنید تا سبك و كمرنگ شود و به شكل كرم درآید. كرم فراهم كرده را روی كیك بمالید.
اینك شكلات سفید را در قیف كاغذی یا قیف یكبار مصرف بریزید، نوك قیف را قیچی كنید و خطوطی موازی یكدیگر روی كیك بریزید. سپس به كمك خلال چوبی این خطوط را بكشید تا طرح زیبائی روی كیك ایجاد شود.
اینك كیك را برای پذیرائی در دیس زیبائی بگذارید.
یادآوری: شكلات را به روش بنماری روی بخار آب جوش حل كنید.