آشپزباشی - افسانه ظروفی :
روش تهیه
کیک هارا بپزید و بگذارید کاملا خنک شوند.آن گاه یکی از کیک های به قطر 20 سانتیمتر را روی صفحة مناسب کیک قرار دهید و رویش را صاف کنید(به کمک چاقوی تیز).سپس روی کیک قدری شربت بمالید و لایه ای از خامه بگذارید و با پالت صاف کنید.حالا روی خامه را با میوه بپوشانید و لایة بعدی کیک را رویش قرار دهید و به همین ترتیب کیک ها را مرطوب کنید و با خامه و میوه بپوشانید.اکنون کیک را در یخچال قرار دهید و کیک کوچکتر را نیز مانند کیک بزرگتر روی صفحة مناسب کیک بگذارید و با خامه و میوه بپوشانید و روی هم بگذارید.اینک این کیک را نیز در یخچال قرار دهید و در این میان کرم گاناش را فراهم کنید.هنگامی که کیک ها کاملا خنک شدند،رو و اطرافشان را باکرم گاناش بپوشانید و دوباره کیک ها را چند ساعت در یخچال قرار دهید.حالا خمیر فوندانت سفید رنگ را بردارید و روی صفحة سلیکونی قدری نشاستة ذرت بپاشید و خمیر را به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر با وردنه باز کنید.آن گاه خمیر را روی کیک قرار دهید و آن را صاف و مرتب کنید.اضافی های خمیر را بگیرید و کیک را دوباره در یخچال بگذارید.سپس خمیر فوندانت مشکی رنگ را به همان ترتیب باز کنید و کیک کوچکتر را با آن بپوشانید.حالا روی کیک بزرگتر چند نی نوشیدنی (از نی های ضخیم تر استفاده کنید)فرو کنید و آنها را هم سطح کیک برش دهید.اکنون دیوارۀ کیک بزرگتر را با مش استنسیل (نوعی استنسیل و یا همان شابلن ظریف است)و آیسینگ روان به رنگ مشکی بیارائید و کیک را کنار بگذارید تا آیسینگ خشک شود.آن گاه کیک کوچکتر را روی کیک بزرگتر قرار دهید (نی های فرو رفته در کیک،مانع فرو رفتن کیک کوچک در کیک بزرگتر می شود !برای صفحه های زیر کیک از صفحه های پلکسی شفاف استفاده کنید و آن را دقیقاهم اندازۀ قطر کیک در نظر بگیرید که دیده نشود!).اینک با استفاده از قالب های مخصوص فوندانت به شکل قاب عکس،قاب های مختلفی از خمیر فوندانت بسازید و با استفاده از کاغذهای خوراکی و مهرهای مخصوص برای داخل این قاب ها تصویرهای مختلفی مانند شکل بسازید.آن گاه این تصاویر را پشت قاب ها قرار دهید و با بریلو و یا آیسینگ به قاب بچسبانید.حالا این قاب ها را دور کیک بر روی دیوارۀ آن نصب کنید و با بریلو و یا آیسینگ بچسبانید.سپس روی کیک را با گل های طبیعی رز مینیاتوری بیارائید.
یادآوری
برای تهیۀ کرم گاناش،250 میلی لیتر خامۀ صبحانه را گرم کنید و 400 گرم شکلات تلخ خرد کرده به آن بیفزائید و هم بزنید تا شکلات آب شود.بعد از افزودن شکلات،50گرم کره بهآن بیفزایید و کرم را از روی حرارت بردارید.سپس صبر کنید تا کرم کاملا خنک و سفت شود.حالا آن را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود و بتوانید آن را مصرف کنید.
برای تهیۀ آیسینگ 1 قاشق سوپخوری پودر مرنگ را با 2 قاشق سوپخوری آب مخلوط کنید و قدری با همزن برقی بزنید.آن گاه 160گرم پودر شکر الک کرده را کم کم به آن بیفزایید و با همزن برقی بزنید تا مرنگ براقی حاصل شود.چنانچه مرنگ خیلی سفت بود،قدری آب به آن بیفزائید.
خمیر فوندانت را از فروشگا ههای لوازم قنادی تهیه کنید.