آشپزباشی- افسانه ظروفی
فر را با دمای 200 درجهی سانتیگراد، گرم كنید و كف قالبی به قطر 25 سانتیمتر را با كاغذ روغنی بپوشانید.
آنگاه سفیدههای تخممرغ را همراه با آبلیمو و شكر با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و زردههای تخممرغ را یكییكی به آن بیفزائید.
سپس آرد، بیكینگپودر و وانیلین را به مایه اضافه كنید و به آرامی مخلوط نمائید.
حالا مایه را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 50 دقیقه در فر بپزید.
اكنون صبر كنید تا كیك در قالب خنك شود و بعد آن را از ارتفاع سه قسمت كنید.
اینك یكی از لایههای كیك را روی دیس زیبائی بگذارید و یكسوم از مواد میانی را رویش بمالید.
پس از آن لایهی دیگر كیك را روی آن بگذارید و نیمی از باقیماندهی كرم را رویش بمالید.
آنگاه آخرین لایهی كیك را روی كرم قراردهید و با باقیماندهی كرم رو و اطراف كیك را بپوشانید.
حال كیك را با مخلوط نارگیل، رنگ صورتی و گِلسه چری بیارائید و دستكم 6 ساعت در یخچال نگه دارید تا آمادهی مصرف شود.
روش تهیهی مواد میانی
پنیر خامهای را قدری با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.
آنگاه خامهی فرم گرفته، نارگیل، آبلیمو و گلسه چری را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.
روش تهیهی مواد تزئین كیك
همهی مواد را با یكدیگر مخلوط كنید.