آشپزباشی - آرزو مقدم
فر را با دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و قالبهای کاپ کیک را با کپسولهای کاغذی بپوشانید.
آنگاه سفیده تخممرغها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. سپس پودر شکر را کم کم بیفزائید و به همزدن ادامه دهید.
حالا کرم تارتار و وانیل را بیفزائید و بعد مخلوط الک کرده آرد و نمک را همراه با شیر به طور یک در میان درون مایه بریزید و با لیسک به آرامی مخلوط کنید.
اکنون مایه فراهم کرده را در کپسولها بریزید و دوسوم از حجم آنها را پر کنید. اینک کاپکیکها را به مدت تقریبی 45 دقیقه در فر بپزید.
آنگاه فر را خاموش کنید وکاپکیکها را 5 دقیقه در فر نگه دارید و بعد روی پنجره سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شوند.
تزئین کاپ کیک: خمیر فوندانت را روی سطح پودر شکر پاشیده باز کنید و با مهر فوندانت، روی خمیر را نقش بیندازید.
آنگاه با برشگر هم اندازه قطر کاپ کیک، آن را قالب بزنید. و بعد روی فوندانت را با گیپور خوراکی بیارائید.
سپس فوندانت را با آب مرطوب کنید و روی کاپ کیک قرار دهید.
برای ساختن بال فرشته از قالب (مولد) بال فرشته استفاده کنید و داخل قالب را با روغن کریسکو یا مارگارین چرب کنید و به اندازه عمق قالب، خمیر گام پیست را درون قالب قرار دهید تا شکل بگیرد.
سپس آن را به کمک خلال چوبی روی کاپ کیک قرار دهید.