روش تهیه
فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. قالبهای کیک را چرب کنید و کاغذ بیندازید. آنگاه کره و شکر را حدود 3 دقیقه با همزن برقی بزنید تا خامهای شود. سپس تخممرغها را یکی یکی اضافه کنید. حالا وانیل را بیفزایید و 2 دقیقه دیگر به هم زدن ادامه دهید تا حبابهایی روی آن نمایان شود. اکنون آرد، بیکینگپودر و نمک را به آرامی اضافه کنید. مایه کیک را به دو قسمت تقسیم کنید، در دو قالب بریزید، روی آن را صاف کنید و 20 تا 25 دقیقه در فر گرم کرده بپزید تا روی آنها طلایی شود. برای داخل کیک، کره، شکر، وانیل و خامه را با همزن برقی بزنید تا غلظت خامهای و یکدستی پیدا کند. از خامه به دست آمده روی یک طرف کیکها و سپس مربای توتفرنگی بمالید و کیک دیگر را روی آن قرار دهید و با توتفرنگی تزئین کنید.