ماهنامه آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
آب، شكر و مايه خمير را در كاسه مناسبی بريزيد و مخلوط كنيد. آنگاه روی كاسه را بپوشانيد و در حدود 10 دقيقه صبر كنيد تا مايه خمير فعال شود.
سپس كره، تخممرغ و پوست پرتقال را در كاسه ديگری بريزيد و بعد آرد، نمك، كشمش و مايه خمير عمل آمده را به آن بيفزائيد و مخلوط كنيد تا خمير مناسبی به دست آمد.
سپس خمير را روی سطح آرد پاشيده ورز دهيد تا صاف و يكدست شود. حالا خمير را در كاسه چربكرده بگذاريد، رويش را با سلفون بپوشانيد و 1 ساعت در جاي گرم نگه داريد تا حجمش افزايش يابد.
اكنون يكسوم از خمير فراهم كرده را كنار بگذاريد و از باقيمانده خمير 12 توپ به وزنهای مساوی بسازيد. اينك آنها را در قالبهای چربكرده بريوش قرار دهيد.
سپس يكسوم از خمير باقيمانده را نيز به 12 توپ مساوی تقسيم كنيد و آنها را روی خميرهای قبلی در قالب بگذاريد و اندكي بفشاريد
(ميتوانيد برای ثابت نگه داشتن خميرها از يك سيخ چوبی كمك بگيريد) آنگاه 30 دقیقه ديگر، به خمير استراحت دهيد و بعد رويشان تخممرغ بماليد. حالا بريوش را به مدت تقريبي 20 دقيقه در فر گرم كرده با دماي 200 درجه سانتيگراد بپزيد.