Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:22

بريوش پرتقال و كشمش

بريوش  پرتقال و كشمش

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای  12 عدد

آب ولرم 2 قاشق سوپخوري

شكر 1 قاشق سوپخوري

پودر مايه خمير 2 قاشق چايخوري

كره آب كرده  60 گرم

تخم‌مرغ همزده  2 عدد

پوست پرتقال رنده كرده  2 قاشق چايخوري

آرد نان  210 گرم

نمك يك‌دوم قاشق چايخوري

كشمش 115 گرم

تخم‌مرغ برای روی بريوش 1 عدد

ماهنامه آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

آب، شكر و مايه خمير را در كاسه مناسبی بريزيد و مخلوط كنيد. آن‌گاه روی كاسه را بپوشانيد و در حدود 10 دقيقه صبر كنيد تا مايه خمير فعال شود.

سپس كره، تخم‌مرغ و پوست پرتقال را در كاسه ديگری بريزيد و بعد آرد، نمك، كشمش و مايه خمير عمل آمده را به آن بيفزائيد و مخلوط كنيد تا خمير مناسبی به دست آمد.

سپس خمير را روی سطح آرد پاشيده ورز دهيد تا صاف و يكدست شود. حالا خمير را در كاسه چرب‌كرده بگذاريد، رويش را با سلفون بپوشانيد و 1 ساعت در جاي گرم نگه داريد تا حجمش افزايش يابد.

اكنون يك‌سوم از خمير فراهم كرده را كنار بگذاريد و از باقيمانده خمير 12 توپ به وزن‌های مساوی بسازيد. اينك آنها را در قالب‌های چربكرده بريوش قرار دهيد.

سپس يك‌سوم از خمير باقيمانده را نيز به 12 توپ مساوی تقسيم كنيد و آنها را روی خميرهای قبلی در قالب بگذاريد و اندكي بفشاريد

(مي‌توانيد برای ثابت نگه داشتن خميرها از يك سيخ چوبی كمك بگيريد) آن‌گاه 30 دقیقه ديگر، به خمير استراحت دهيد و بعد رويشان تخم‌مرغ بماليد. حالا بريوش را به مدت تقريبي 20 دقيقه در فر گرم كرده با دماي 200 درجه سانتيگراد بپزيد.

برچسب ها: آشپزباشیمهدیس رحیمیانبریوشبریوش پرتقال و کشمش تعداد بازديد: 1797 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است