آشپزباشی
طرز تهیه کیک لیمو و نارگیل
قالب میانتهی به قطر 21 سانتیمتر را چرب كنید و آرد بپاشید. كره، پوست لیمو و شكر را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه تخم مرغها را یكییكی بیفزائید و خوب مخلوط كنید. سپس باقیمانده مواد را در دو نوبت به مایه اضافه كنید و خوب هم بزنید تا مایه صاف و یكدستی حاصل شود.
حالا مایه را درون قالب بریزید و در فر(تاون) گرمشده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 45 دقیقه بپزید. بعد 5 دقیقه كیك را در قالب نگه دارید و پس از آن، روی پنجره سیمی برگردانید و صبر كنید تا كاملاً خنك شود. اكنون شربت داغ را روی كیك بریزید و آن را برای پذیرائی، روی دیس زیبائی قرار دهید.
روش تهیه شربت لیمو
همه مواد را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید تا شكر حل شود ولی شربت نجوشد! سپس به مدت 3 دقیقه، آن را روی حرارت نگه دارید. حالا شربت آماده مصرف است.