Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:06

كيك پاپس با شكـلات سفيد و گل‌‌هاي رز

كيك پاپس با شكـلات سفيد و گل‌‌هاي رز

shooroshirin

0 0

متوسط

20 دقیقه

20 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي حدود 20 عدد

شكر دانه ريز............ 80 گرم

كرة‌ نرم.................. 100 گرم

آرد ................ 120 گرم

بيكينگ‌پودر.............. يك‌چهارم قاشق چايخوري

تخم‌مرغ............... 3 عدد

وانيلين ..............يك‌چهارم قاشق چايخوري

 

مواد لازم براي تزئين كيك پاپس

شكلات سفيد آبكرده ................به ميزان لازم

رويال آيسينگ.................. 1 واحد

رنگ صورتي خوراكي................... به ميزان لازم

آشپزباشی – افسانه ظروفی :

روش‌تهیه

فر را با دماي 180 درجة سانتيگراد گرم كنيد و قالب مخصوص كيك پاپس را چرب نمائيد. آن‌گاه همة مواد را در كاسة مناسبي بريزيد و با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود. سپس ماية فراهم كرده را در قالب مخصوص بريزيد و آن را پر كنيد. حالا قالب بعدي را رويش بگذاريد و كيك را به مدت تقريبي 20 دقيقه، در فر بپزيد. اكنون صبر كنيد تا كيك‌ها در قالب خنك شوند. اينك ني مخصوص كيك پاپس را برداريد و سرش را در شكلات سفيد آبكرده، فرو كنيد و بلافاصله در كيك قرار دهيد. آن‌گاه صبر كنيد تا شكلات ببندد و ني در كيك ثابت شود. سپس كيك‌ها را در شكلات فرو كنيد تا همه جاي آن از شكلات پوشيده شود. حالا صبر كنيد تا شكلات كاملا ببندد و در اين ميان، رويال آيسينگ را فراهم كنيد. اكنون رويال آيسينگ را به رنگ صورتي درآوريد و آن را در كيسة ‌شيريني‌پزي داراي ماسورة شمارة 104 بريزيد و روي كيك پاپس را به شكل گل رز بيارائيد.

 

یادآوری

براي تهية رويال آيسينگ؛ سه قاشق سوپخوري پودر مرنگ را همراه با 4 پيمانه پودر شكر الك كرده و 5 قاشق سوپخوري آب گرم در كاسة ‌همزن برقي بريزيد و به مدت تقريبي 7-10 دقيقه، هم بزنيد تا صاف و يكدست شود. سپس رنگ را به آن بيفزائيد.

برچسب ها: کیککیک پاپسرويال آيسينگطرز تهیه کیک پاپس تعداد بازديد: 919 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است