آشپزباشی – افسانه ظروفی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب رینگ شكل به قطر 20 سانتیمتر را با كره، خوب چرب كنید. كره، شكر و پوست پرتقال را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.
آنگاه تخممرغها را یكی یكی بیفزائید و مخلوط كنید. سپس آب پرتقال و مخلوط آرد و بیكینگپودر را به طور یك در میان به مایه بیفزائید. حالا مایه فراهم كرده را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 30 دقیقه در فر بپزید.
اكنون كیك را از فر درآورید و بلافاصله روی پنجره سیمی – كه با كاغذ روغنی پوشاندهاید – برگردانید و بگذارید كاملا خنك شود. اینك كیك را از ارتفاع به سه قسمت مساوی ببرید و روی لایههای كیك مارمالاد بمالید و روی هم قرار دهید.
آنگاه اطراف كیك را با خامه فرم گرفته و پرك بادام بپوشانید. كیك را به 12 برش مساوی تقسیم كنید و رویش را با خامه و پودر شكر بیارائید و برای پذیرائی در دیس زیبائی قرار دهید.
یادآوری: برای تهیه مارمالاد پرتقال، 500 گرم فیله پرتقال را با 500 گرم شكر مخلوط كنید و در ظرف مناسبی بریزید. آنگاه روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود.
سپس 2 قاشق چایخوری پودر ژلاتین و 2 قاشق چایخوری پوست پرتقال رنده كرده به مارمالاد بیفزائید و به مدت تقریبی 15 دقیقه بجوشانید تا مارمالاد قدری غلیظ شود. حال مارمالاد را در شیشه استریل داغ بریزید و بعد از خنك شدن مصرف كنید.