آشپزباشی – افسانه اسفندیاری
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالبی را به قطر 23 سانتیمتر چرب نمائید. و با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه
تخممرغها، شكر و پوست پرتقال را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید، سپس هر دو آرد و بیكینگپودر را الك كنید و درون مایه بریزیدو مخلوط كنید.
حال مایه فراهم كرده را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 35-40 دقیقه در فر بپزید. همینكه كیك كاملا خنك شد، آن را از ارتفاع به دو قسمت ببرید و روی یكی از آنها قدری آب پرتقال بمالید.
اكنون هر دو رنگ كرم گاناش را در دو كیسه شیرینیپزی با ماسوره ساده به قطر 1 سانتیمتر بریزید و روی كیك را بهطور یك در میان با حلقههائی از كرم، بپوشانید.
سپس لایه بعدی كیك را روی كرم قرار دهید و قدری بفشارید. آنگاه رو و اطراف كیك را با گاناش سفید بپوشانید و اندكی پودر كاكائو بپاشید. حال كیك را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بگذارید.
روش تهیه كرم گاناش: 300 میلیلیتر از خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. آنگاه شكلات سیاه را بیفزائید و مخلوط كنید و كرم را از روی حرارت بردارید.
سپس یك قاشق سوپخوری آب پرتقال به آن اضافه كنید و بگذارید كاملا خنك شود. سپس باقیمانده خامه را در ظرف مناسب دیگری بریزید و روی حرارت قرار دهید تا خامه گرم شود.
آنگاه شكلات سفید و یك قاشق سوپخوری آب پرتقال به آن بیفزائید و مخلوط كنید. حال كرم را از روی حرارت بردارید و دستكم 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا كاملاً خنك و سفت شود.