Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:02

كیك فنجانی كافه لاته

كیك فنجانی كافه لاته

shooroshirin6

0 0

آسان

12 نفر

مواد مورد نیاز

 كره‌ نرم 125 گرم

 

شیر جوشیده و خنك شده 180 میلی‌لیتر

 

تخم‌مرغ 3 عدد

 

 وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

شكر دانه ریز 150 گرم

 

آرد 185 گرم

 

بیكینگ‌پودر  یك و یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

شیر خشك یك و یك‌دوم قاشق سوپخوری

 

قهوه فوری 1 قاشق سوپخوری

 

خامه‌ فرم گرفته در صورت دلخواه به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب 12 تائی مافن را با كپسول‌های كاغذی بپوشانید. كره و شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بجوشانید و بگذارید خنك شود.

سپس تخم‌مرغ‌ها و وانیلین‌ را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید و شكر را كم‌كم به آن بیفزائید. حالا مواد خشك باقیمانده را همراه با مخلوط شیر وكره، به طور یك در میان درون مایه تخم‌مرغی بریزید و مخلوط كنید تا مایه صاف و یكدستی حاصل شود.

اكنون مایه فراهم كرده را در قالب‌ها بریزید و به مدت تقریبی 20 دقیقه، در فر بپزید. اینك كیك‌های فنجانی را از فر درآورید و روی پنجره سیمی خنك كنید. آن‌گاه در صورت دلخواه، روی كیك‌ها را با خامه فرم گرفته بپوشانید و با ستاره‌های برفی دست ساختتان از خمیر فوندانت بیارائید.

 

برچسب ها: كیك فنجانی كافه لاتهکیک فنجانی قهوهکیک کافه لاتهکیک کافهکیک فنجانی تعداد بازديد: 2344 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است