قالب نیمكره شكل به گنجایش 5 پیمانه را با نایلون یا سلفون به گونهای بپوشانید كه از لبه قالب حدود 5 سانتیمتر، بلندتر باشد.
آنگاه قسمتهای قهوهای رنگ كیك را ببرید و دور بریزید و كیك را به ضخامت یك سانتیمتر، ببرید. حالا دو برش از كیك را كنار هم بگذارید و دایرهای به قطر 15 سانتیمتر از آن ببرید تا برای پوشاندن روی بمب استفاده كنید.
اكنون باقیمانده كیك را خرد كنید و در قالب بریزید. خردههای كیك را به ته و اطراف قالب بفشارید و آن را كنار بگذارید. اینك ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بنماری حل كنید و 5 دقیقه، كنار بگذارید.
آنگاه پنیر خامهای و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود و بعد خامه، محلول ژلاتین، توتفرنگیها و آبلیمو را به آن بیفزائید.
حال مایه فراهم كرده را در قالب، روی خردههای كیك بریزید، رویش را با كیك بپوشانید و نایلون محافظ را روی آن بكشید. سپس بمب را یك شب در یخچال نگهدارید.
اكنون بمب را روی سینی شیرینیپزی برگردانید، نایلون را بردارید و مرنگ را رویش بمالید به گونهای كه همه قسمتهای آن از مرنگ پوشیده شود. حال آن را به مدت تقریبی 3 دقیقه، در فر گرم شده با دمای 240درجه سانتیگراد، بگذارید تا مرنگ طلائی رنگ شود.
آنگاه بلافاصله بمب را روی دیس زیبایی بگذارید و میل كنید.
روش تهیه مرنگ: سفیدههای تخممرغ را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. آنگاه كمكم شكر را بیفزائید و همزدن را ادامه دهید. حالا آرد ذرت را اضافه كنید.
یادآوری1: بهتر است مرنگ روی بمب را با تُرچ برشته كنید.
یادآوری2: ترچ وسیلهای است كه از سوختن گاز و ایجاد شعله برای برشته كردن مرنگها یا برخی از دسرها مانند كرم برولی به كار میرود.
یادآوری3: كیك كرهای را در قالب لوف به اندازه تقریبی 8 ×20 سانتیمتر بپزید. میتوانید از دستور تهیه كیك لیمو در شماره 64 نشریه آشپزباشی بهره بگیرید.