آشپزباشی- مریم امیری
آرد، بیكینگپودر و نمك را در ظرف مناسبی الك كنید و شكر، تخممرغها، روغن، ماست و وانیل را در ظرف دیگری بریزید و هم بزنید. حالا مواد خشك را به آن بیفزائید و فقط در حد مخلوط شدن، هم بزنید.
اكنون مایه كیك را در 4 ظرف جداگانه بریزید و هر كدام را با پودر كاكائو، رنگ نارنجی، صورتی و آبی رنگ آمیزی كنید. سپس 12 قالب كیك فنجانی را با كپسولهای كاغذی بپوشانید و از هر رنگ مایه كیك، به اندازه 1 قاشق چایخوری درون قالبها كنار هم بریزید.
آنگاه قالبها را در سینی فر قرار دهید و كاپكیكها را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 160 درجه سانتیگراد بپزید.
یادآوری: برای تهیه رویه كاپكیك؛ درون كیسه شیرینی پزی، با كمك قلممو چند خط عمودی با رنگهای مختلف بكشید و بعد كیسه شیرینیپزی را از خامه فرم گرفته پر كنید و گلهائی از خامه روی كیكها قرار دهید.