تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
طرز تهیه کیک لیمو:
فر را با دمای 180 درجهی سانتیگراد گرم كنید و قالب عمیق كمربندی را به قطر 20 سانتیمتر، چرب نمائید. آنگاه همهی مواد را در كاسهی مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.
سپس مایهی فراهم كرده را در قالب بریزید، رویش را صاف كنید و به مدت تقریبی 50-55 دقیقه، در فر بپزید. حالا كیك را از فر درآورید، مواد رویه را روی كیك بریزید و بگذارید كاملاً خنك شود.
در این میان كرم لیمو را فراهم كنید. اكنون 100 گرم از كرم لیمو را با پنیر خامهای مخلوط نمائید. كیك را از ارتفاع دو قسمت كنید و كرم مخلوط كرده با پنیر را بین دو لایهی كیك بمالید.
اینك كیك را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بگذارید.
روش تهیهی كرم لیمو: همهی مواد را به جز كره و پنیر در ظرف مناسبی بریزید و یكدوم پیمانه (125 میلیلیتر) آب به آن بیفزائید. آنگاه ظرف را روی حرارت متوسط اجاق بگذارید و صبر كنید مایه بجوشد و غلیظ شود.
در این میان آن را پیوسته هم بزنید تا كرم ته نگیرد. اكنون آن را از روی حرارت بردارید و كره را بیفزائید. سپس روی كرم را بپوشانید و بگذارید كاملاً خنك شود. حالا كرم را در یخچال قرار دهید تا سرد شود.
اینك پنیر ماسكارپونه را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود و كمكم كرم خنك شده را بیفزائید.
روش تهیهی مواد رویه: آبلیمو و شكر را در كاسهی كوچكی بریزید و خوب مخلوط كنید تا شكر كاملاً حل شود.
یادآوری: میتوانید باقیماندهی كرم لیمو را در ظرف دردار بریزید و یك هفته در یخچال نگه دارید.