تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب مربع را به اندازه 25 سانتیمتر، چرب نمائید. كره، شكلات و پودر كاكائو را در ظرف مناسبی بریزید و به روش بنماری آب كنید. آنگاه تخممرغها، شكر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا سبك و غلیظ شود.
سپس مواد خشك را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. حالا مایه شكلات و گردو را اضافه نمائید. اكنون 6 قاشق سوپخوری از این مایه را بردارید و كنار بگذارید و باقیماندهاش را در قالب بریزید.
اینك مایه میانی را روی لایه اول بریزید و صاف كنید و مایه شكلاتی باقیمانده را با فاصله روی مایه میانی (مایه پنیری) بگذارید. حالا با نوك چاقو یا با خلال دندان مایه برانیز را به شكل مرمری درآورید و به مدت تقریبی 45 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای180 درجه سانتیگراد، بپزید.
همینكه برانیز خنك شد، آن را به اندازه دلخواه ببرید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
روش تهیه مایه میانی: كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه پنیر خامهای را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا تخممرغها را یكییكی بیفزائید و آرد و وانیلین را درون مایه فراهم كرده بریزید.