آشپزباشی –افسانه ظروفی
گردو را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تاگردو خرد شود ولی بیش از حد آن را آسیاب نكنید تا خردههای گردو هنگام میل كردن، احساس شود.
آنگاه بیسكویت را قدری خرد كنید و همراه با شكر قهوهای و دارچین، به گردو بیفزائید و دوباره دستگاه را چند ثانیه روشن كنید تا بیسكویت نیز خرد شود. سپس همچنان كه دستگاه روشن است، كره را به مواد بیفزائید و بعد از چند ثانیه دستگاه را خاموش كنید. حالا این مخلوط را در قالبهای كوچك یا در قالب كمربندی بریزید و خوب بفشارید و در یخچال بگذارید. اكنون موس بادام زمینی را فراهم كنید و آن را روی بیسكویت، در قالب بریزید و بعد سس فاج را روی موس بریزید.
كیك موس بادام زمینی را یك شب در یخچال نگه دارید تا كاملاً ببندد. اینك آن را از قالب خارج كنید و برای پذیرائی در دیس زیبائی بگذارید.
روش تهیه موس بادام زمینی: خامه را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و بعد آن را كنار بگذارید. آنگاه پنیر خامهای، كره بادامزمینی و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. حالا خامه فرمگرفته را به آن بیفزائید و با لیسك مخلوط كنید.
روش تهیه سس فاج: شكلات را خرد كنید و در كاسه گودی بریزید. آنگاه خامه و كورن سیروپ را در ظرف كوچك و مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا قدری گرم شوند و بعد آن را روی شكلات بریزید. سپس 2 دقیقه صبر كنید تا سس به همان حال بماند. حالا آن را مخلوط كنید و هم بزنید تا صاف و یكدست شود. همینكه سس خنك شد، آن را مصرف كنید.
یادآوری1: چنانچه بخواهید این دسر را در اندازههای كوچك و به تعداد مهمانانتان فراهم كنید، بهترین قالب، قالبهای مونوپورشن (mono- portion) است. همچنین میتوانید از رینگهای كوچك به قطر 5 سانتیمتر نیز استفاده كنید.
یادآوری2: كره بادام زمینی در دو نوع ساده و كرانچی به فروش میرسد كه در نوع كرانچی، قدری بادام زمینی خردكرده نیز با كره بادام زمینی مخلوط شده است. ولی نوع ساده آن كاملاً صاف و یكدست است كه در این دسر مورد نظر میباشد.