تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب عمیقی را به قطر 23 سانتیمتر چرب نمائید و با كاغذ روغنی بپوشانید. آرد و بیكینگپودر را در كاسه مناسبی الك كنید و بادام را به آن بیفزائید. آنگاه كره و شكر را در كاسه دیگری بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.
سپس تخممرغها را یكییكی بیفزائید و مخلوط كنید. حالا آب پرتقال و مواد خشك را به طور یك در میان درون مایه كیك بریزید و پوست پرتقال را نیز بیفزائید. اكنون مایه به دست آمده را در قالب بریزید و كیك را به مدت تقریبی 50 دقیقه، در فر بپزید.
اینك كیك را از فر درآورید و پس از 5 دقیقه، از قالب خارج كنید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا كاملاً خنك شود. آنگاه رو و اطراف كیك، مارمالاد زردآلو بمالید و با خمیر فوندانت قرمز رنگ بپوشانید.
سپس روی كیك را با گلهای دست ساختتان از خمیر فوندانت بیارائید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید. روش تهیه خمیر فوندانت: 480 گرم پودر شكر نرم و الك كرده را در كاسه مناسبی بریزید و وسط آن حفرهای ایجاد كنید.
آنگاه 3 قاشق سوپخوری آب را در كاسه كوچكی بریزید و 3 قاشق چایخوری پودر ژلاتین به آن بیفزائید و به روش بنماری حل كنید. سپس 2 قاشق چایخوری گلیسیرین، 2 قاشق سوپخوری گلوكز و قدری اسانس دلخواهتان را به محلول ژلاتینی اضافه كنید و آن را در پودر شكر بریزید. حالا با قاشق چوبی مواد را هم بزنید تا خمیر صاف و یكدستی حاصل شود. خمیر را در كیسه نایلونی نگه دارید تا خشك نشود!
یادآوری: برای ساختن گلهای رز از خمیر فوندانت به تصاویر و مراحل كار دقت نمائید.