آشپزباشی- افسانه ظروفی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد، گرم كنید و قالبی به قطر 23 سانتیمتر را چرب نمائید و با كاغذ روغنی بپوشانید. كره، شكلات و شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم اجاق، بگذارید تا شكلات آب شود. آنگاه ظرف را از روی حرارت بردارید و شكر و پوست پرتقال را به آن بیفزائید.
سپس زردههای تخممرغ و خامه را با همزن برقی بزنید و آن را به مایه شكلاتی بیفزائید. حالا سفیدههای تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد و آن را نیز به مایه فراهمكرده اضافه كنید. اكنون آرد و بیكینگپودر را درون مایه بریزید و مخلوط كنید و در قالب بریزید. قالب را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 45-50 دقیقه، كیك را بپزید. همینكه كیك كاملاً خنك شد، آن را از ارتفاع به سه قسمت ببرید.
یكی از لایههای كیك را روی میز كار بگذارید و مارمالاد پرتقال را رویش بمالید. سپس لایه بعدی كیك را رویش بگذارید و این بار قدری كرم گاناش روی كیك بمالید و بعد با آخرین لایه كیك روی كرم را بپوشانید. اكنون رو و اطراف كیك كرم گاناش بمالید و در صورت دلخواه اطرافش را با زرورق شكلاتی بیارائید و دستكم 6 ساعت در یخچال نگه دارید تا كیك آماده مصرف شود. اینك كیك را برای پذیرائی در دیس زیبا و مناسبی قرار دهید.
روش تهیه كرم گاناش: خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. آنگاه شكلات را بیفزائید و مخلوط كنید تا شكلات در خامه حل شود. سپس كره را بیفزائید و كرم را از روی حرارت بردارید و بگذارید كاملاً خنك شود.