تحریریه ماهنامه آشپزباشی – سحر سامانی
قالب لوف را به اندازهی 9 × 19 سانتیمتر و گنجایش 1 لیتر چرب كنید و آرد بپاشید. آنگاه آرد، بیكینگپودر، نمك و ادویهها را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید.
سپس تخممرغها و شكر را در كاسه دیگری بریزید و با همزن برقی بزنید تا شكر حل شود و تخممرغ كف كند. حالا روغن، 1 پیمانه از پوره خرمالو و كشمش را به مایهی تخممرغ بیفزائید و مخلوط كنید و مواد خشك را كمكم به آن بیفزائید و با قاشق چوبی هم بزنید تا مایه یكدستی حاصل شود.
اكنون مایه فراهم كرده را درون قالب بریزید و به كمك پالت شكافی روی مایه نان شیرینی ایجاد كنید. حالا باقیمانده پورهخرمالو را در این شكاف بریزید و قالب را در فر گرم كرده با دمای 140 درجه سانتیگراد قرار دهید و نان شیرینی را به مدت تقریبی یك ساعت و 35 دقیقه بپزید.
اینك نان شیرینی را از فر درآورید و پس از 10 دقیقه، از قالب خارج كنید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا قدری خنك شود. آنگاه نان شیرینی را برای پذیرائی در دیس زیبا و مناسبی بگذارید.
یادآوری 1: برای به دست آوردن یك و یكچهارم پیمانه پوره خرمالو، 3 عدد خرمالو متوسط و رسیده كافیست.
یادآوری 2: پس از پایان مدت زمان پخت سیخ چوبی را در مركز نان فرو كنید اگر تمیز بیرون آمد پخت كافیست در غیر اینصورت 5-10 دقیقه دیگر نان را در فر نگه دارید.