آشپزباشی - ليلا آياني صفت :
روشتهیه
فر را با دماي 190 درجهي سانتيگراد گرم كنيد و دو قالب را به قطر 30 سانتيمتر چرب نمائيد و با كاغذ روغني بپوشانيد. آنگاه كره، شكر و وانيلين را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود و تخممرغها را يكييكي بيفزائيد و مخلوط كنيد. حالا نيمي از مخلوط آرد و بيكينگپودر را درون مايه بريزيد و مخلوط كنيد و باقيماندهي مخلوط آرد را بيفزائيد و خوب مخلوط كنيد. اكنون مايهي فراهم كرده را بهطور مساوي در دو قالب بريزيد و به مدت تقريبي 25-30 دقيقه، در فر بپزيد. همينكه كيكها كاملا خنك شدند، روي يكي از آنها خامه بماليد و با توتفرنگي خرد كرده بپوشانيد. سپس كيك بعدي را رويش بگذاريد و با پودر شكر و توتفرنگي بيارائيد.