Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 19 آبان 1403 - 13:30

کیک بادام و زردآلو

کیک بادام و زردآلو

shooroshirin6

0 0

آسان

10 نفر

مواد مورد نیاز

 کره 250 گرم

 

شکر 300 گرم

 

تخم مرغ 3 عدد

 

اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

 

آرد 300 گرم

 

بیکینگ پودر  یک و یک دوم قاشق چایخوری

 

بادام آسیاب کرده 120 گرم

 

مارمالاد زردآلو 200 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مژگان فرهنگ

 

کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و کرم رنگ شود. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی بیفزائید و مخلوط کنید. سپس وانیل را همراه با آرد، بیکینگ‌پودر و 60 گرم از پودر بادام، درون مایه فراهم کرده بریزید و مخلوط سازید.

حالا یک سوم از مایه کیک را در قالب میان تهی به گنجایش 2 لیتر بریزید و رویش را با مارمالاد بپوشانید و بادام باقيمانده را بریزید. اکنون باقیمانده مایه کیک را نیز در قالب بریزید.

به‌گونه‌ایکه روی مارمالاد و بادام را بپوشاند. آن‌گاه قالب را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و کیک را بپزید. کیک را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید و با قیسی و پودر پسته بیارائید.

 

برچسب ها: کیککیک بادامیکیک بادام و زردآلوکیک زردآلوکیک قیصی تعداد بازديد: 2674 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است