تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مژگان فرهنگ
کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و کرم رنگ شود. آنگاه تخممرغها را یکییکی بیفزائید و مخلوط کنید. سپس وانیل را همراه با آرد، بیکینگپودر و 60 گرم از پودر بادام، درون مایه فراهم کرده بریزید و مخلوط سازید.
حالا یک سوم از مایه کیک را در قالب میان تهی به گنجایش 2 لیتر بریزید و رویش را با مارمالاد بپوشانید و بادام باقيمانده را بریزید. اکنون باقیمانده مایه کیک را نیز در قالب بریزید.
بهگونهایکه روی مارمالاد و بادام را بپوشاند. آنگاه قالب را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و کیک را بپزید. کیک را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید و با قیسی و پودر پسته بیارائید.