طرز تهیه
برای درست کردن این چیز کیک خوشمزه و آسان ابتدا بیسکوییتها را با گوشتکوب کاملا خرد کنید، سپس کره آب شده را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. یک قالب ۱۵ سانتی را انتخاب کنید و داخلش کاغذ روغنی پهن کنید، طوری که کف قالب و دیوارهها را بپوشاند. حالا بیسکوییت خرد شده را کف قالب پهن کنید و با گوشتکوب روی آن را بکوبید تا کاملا فشرده شود.
در مرحله بعد باید مواد پنیری چیز کیک را آماده کنیم. پنیر خامهای را داخل یک کاسه بریزید و شکر را به آن اضافه کنید و با همزن دستی یا قاشق هم بزنید تا شکر با پنیر کاملا مخلوط و یکدست شود. اگر پنیر بیش از حد سفت است، میتوانید مقدار کمی آب جوش به آن اضافه کنید تا پنیر رقیق و نرم شود. در مرحله بعد ماست غلیظ و آبلیمو را اضافه کنید و هم بزنید. حالا تخم مرغها را همراه با نمک اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تخم مرغ مخلوط شود. در آخر خامه قنادی را که به دمای محیط رسیده و کاملا شل شده است، داخل مواد بریزید و هم بزنید و درنهایت نشاسته ذرت را به مواد اضافه کنید و کمی دیگر هم بزنید تا مواد چیز کیک به صورت یکدست با هم مخلوط شوند.
این ترکیب را از صافی رد کنید و بعد داخل قالب و روی لایه بیسکوییت بریزید. قالب را داخل سینی فر بگذارید و دورتادور سینی را با آب پر کنید. سینی را به مدت ۵۰ دقیقه در فر ۱۷۰ درجه سانتیگراد بگذارید تا چیز کیک بپزد. بعد از پخت قالب را از فر خارج کنید و اجازه بدهید چیز کیک سرد شود. چیز کیک را با همان قالب به مدت ۳ تا ۴ ساعت داخل یخچال بگذارید بماند، سپس چیز کیک را از قالب خارج و داخل ظرف سرو بگذارید و نوش جان کنید.