تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
شكر و بادام را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و بادام را آسیاب كنید. آنگاه كره، وانیلین، زرده تخممرغ و آرد را بیفزائید و دستگاه را روشن كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. سپس خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و یك ساعت در یخچال نگه دارید.
حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز كنید و سه دایره به قطر 18 سانتیمتر، از آن ببرید. اكنون دایرههای خمیر را روی سینی دارای كاغذ روغنی قرار دهید و به مدت تقریبی 15 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 160 درجه سانتیگراد، بپزید و بگذارید در سینی خنك شوند.
آنگاه یكی از لایههای پخته شده كیك را روی ظرف مناسبی بگذارید. كرم گاناش و كرم پرتقال را در دو كیسه شیرینیپزی، دارای ماسوره ساده به قطر یك سانتیمتر بریزید و به طور یك در میان، حلقههائی از هر دو كرم را روی كیك بریزید.
به گونهای كه روی كیك را كاملاً بپوشاند. سپس لایه بعدی كیك را رویش بگذارید و هر دو كرم را رویش بریزید (مانند لایه اول).
حالا آخرین لایه كیك را رویش بگذارید و اطراف كیك را با كرم گاناش بپوشانید. بادام خرد كرده را به اطراف كیك بچسبانید و روی آن را با پودر شكر بیارائید. در صورت دلخواه میتوانید گلهائی از كرم گاناش، روی كیك بریزید.
اكنون كیك را یك شب و یا دستكم شش ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.
روش تهیه كرم پرتقال: زردههای تخممرغ را همراه با شكر و پوست پرتقال، با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود. آنگاه آرد و آرد ذرت را بیفزائید و مخلوط نمائید. سپس آب پرتقال را درون مایه فراهم كرده بریزید و آن را روی حرارت بگذارید.
حالا كرم را پیوسته هم بزنید تا غلیظ شود و پس از آن، كره را درون كرم بریزید. اكنون ژلاتین را در آب سرد بخیسانید و همینكه نرم شد، آبش را دور بریزید و ژلاتین را به كرم بیفزائید.
اینك كرم را از روی حرارت بردارید، رویش را با سلفون بپوشانید و پس از خنك شدن، مصرف كنید.
روش تهیه كرم گاناش: 125 گرم خامه صبحانه را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید تا گرم شود. آنگاه 200 گرم شكلات تلخ یا شیری خرد كرده را درون خامه بریزید و هم بزنید تا شكلات در خامه آب شود.
سپس كرم را از روی حرارت بردارید و پس از خنك شدن، در یخچال قرار دهید تا سفت شود.