Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:01

کیک دوشس

کیک دوشس

shooroshirin6

0 0

سخت

6 نفر

مواد مورد نیاز

شكر 75 گرم

 

بادام پوست كنده 70 گرم

 

كره 75 گرم

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

زرده تخم‌مرغ 1 عدد

 

آرد 75 گرم

 

خلال بادام برشته و خرد كرده برای تزئین به میزان لازم

 

كرم گاناش به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه كرم پرتقال:

 

زرده تخم‌مرغ 5 عدد

 

شكر  100 گرم

 

پوست پرتقال رنده كرده 1 قاشق چایخوری

 

آرد 10 گرم

 

آرد ذرت 10 گرم

 

آب پرتقال 200 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه + یك سوم پیمانه)

 

كره 30 گرم

 

ژلاتین 2 ورق

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

شكر و بادام را در كاسه ‌دستگاه غذاساز بریزید و بادام را آسیاب كنید. آن‌گاه كره، وانیلین، زرده تخم‌مرغ و آرد را بیفزائید و دستگاه را روشن كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. سپس خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و یك ساعت در یخچال نگه دارید.

حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز كنید و سه دایره به قطر 18 سانتیمتر، از آن ببرید. اكنون دایره‌های خمیر را روی سینی دارای كاغذ روغنی قرار دهید و به مدت تقریبی 15 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 160 درجه سانتیگراد، بپزید و بگذارید در سینی خنك شوند.

آن‌گاه یكی از لایه‌های پخته شده كیك را روی ظرف مناسبی بگذارید. كرم گاناش و كرم پرتقال را در دو كیسه شیرینی‌پزی، دارای ماسوره ساده به قطر یك سانتیمتر بریزید و به طور یك در میان، حلقه‌هائی از هر دو كرم را روی كیك بریزید.

به گونه‌ای كه روی كیك را كاملاً بپوشاند. سپس لایه بعدی كیك را رویش بگذارید و هر دو كرم را رویش بریزید (مانند لایه اول).

حالا آخرین لایه كیك را رویش بگذارید و اطراف كیك را با كرم گاناش بپوشانید. بادام  خرد كرده را به اطراف كیك بچسبانید و روی آن را با پودر شكر بیارائید. در صورت دلخواه می‌توانید گل‌هائی از كرم گاناش، روی كیك بریزید.

اكنون كیك را یك شب و یا دست‌كم شش ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.

روش تهیه كرم پرتقال: زرده‌های تخم‌مرغ را همراه با شكر و پوست پرتقال، با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود. آن‌گاه آرد و آرد ذرت را بیفزائید و مخلوط نمائید. سپس آب پرتقال را درون مایه فراهم كرده بریزید و آن را روی حرارت بگذارید.

حالا كرم را پیوسته هم بزنید تا غلیظ شود و پس از آن، كره را درون كرم بریزید. اكنون ژلاتین را در آب سرد بخیسانید و همینكه نرم شد، آبش را دور بریزید و ژلاتین را به كرم بیفزائید.

اینك كرم را از روی حرارت بردارید، رویش را با سلفون بپوشانید و پس از خنك شدن، مصرف كنید.

روش تهیه كرم گاناش: 125 گرم خامه صبحانه را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید تا گرم شود. آن‌گاه 200 گرم شكلات تلخ یا شیری خرد كرده را درون خامه بریزید و هم بزنید تا شكلات در خامه آب شود.

سپس كرم را از روی حرارت بردارید و پس از خنك شدن، در یخچال قرار دهید تا سفت شود.

 

برچسب ها: کیککیک با کرم پرتقالکیک دوشسکیک بادامیکیک با کرم گاناش تعداد بازديد: 2247 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است