آشپزباشی - افسانه ظروفی
روش تهیه
فر را با دمای 180 درجة سانتیگراد گرم کنید و قالبهای کاپ کیک را با کپسولهای کاغذی بپوشانید. آنگاه روغن، شکر و تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد هویج و گردو را به آن بیفزائید. سپس مخلوط الک کردة آرد، بیکینگپودر و ادویه را همراه با قیسی درون مایه بریزید و هم بزنید. حالا مایة فراهم کرده را در قالبها بریزید و کاپ کیکها را به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر بپزید. همینکه کاپ کیکها خنک شدند، رویشان را با کرم پنیر و قیسی خرد کرده بیارائید.
روش تهیة کرم پنیر و لیمو: پنیر و کره را اندکی با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه پوست لیمو را بیفزائید و بعد پودر شکر را کم کم درون کرم بریزید و مخلوط کنید.