Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:19

کیک رنگارنگ

کیک رنگارنگ

shooroshirin

0 0

متوسط

40 دقیقه

14 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 14 نفر

تخم مرغ................. 3 عدد

شکر دانه ریز.................. 275 گرم

اسانس وانیل................. 1 قاشق چایخوری

روغن مایع .....................200 میلی لیتر (یک دوم پیمانه+یک سوم پیمانه)

آرد ................450 گرم

بیکینگ پودر................یک و یک دوم قاشق چایخوری

شیر................. 300 میلی لیتر (یک و یک چهارم پیمانه)

رنگ آبی خوراکی .......................به میزان لازم

رنگ سبز خوراکی................ به میزان لازم

خامة فرم گرفته برای تزئین................ به میزان لازم

آشپزباشی - مریم امیری:

روش‌تهیه

تخم‌مرغ‌ها و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه وانیل و روغن را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس مخلوط الک کردة آرد و بیکینگ‌پودر را همراه با شیر به‌طور یک در میان، درون مایة فراهم کرده بریزید و مخلوط کنید. حالا اندکی از مایة کیک را در دو کاسة کوچک بریزید و به یکی رنگ آبی و به دیگری رنگ سبز بیفزائید و مخلوط کنید. اکنون مایة رنگی فراهم کرده را درون قالب‌ چربکردة کیک پاپس بریزید و 15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد بپزید. همینکه کیک‌های توپی شکل خنک شدند، آن‌ها را از قالب درآورید و در قالب کیک به قطر 25 سانتیمتر دارای کاغذ روغنی، با فاصله از یکدیگر بچینید. اینک باقیماندة مایة کیک را درون قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی40 دقیقه در فر بپزید. همینکه کیک خنک شد، در صورت دلخواه آن را با خامة فرم گرفته بیارائید.   

 

خواص شیر

نوشیدن شیر نه باعث چاقی می‌شود نه لاغری؛ ولی باعث کنترل اشتها می‌شود. تحقیقات اخیر دانشمندان نشان داده که مصرف شیر باعث احساس سیری در فرد می‌شود و به دنبال آن باعث کاهش مصرف غذاهای مضر و تناسب اندام می‌شود.

برچسب ها: تزئین کیککیک رنگارنگکیک شیرطرز تهیه کیک عصرانه تعداد بازديد: 860 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است