آشپزباشی –مریم امیری
كره و بیسكویت را با هم مخلوط كنید و در قالب كمربندی چربكرده به قطر 22 سانتیمتر بریزید و خوب بفشارید و 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
آنگاه هر دو پاستا را – در دو ظرف جداگانه - در آبجوش بریزید و بجوشانید تا بپزند. سپس آن را در صافی بریزید. حالا پنیر خامهای، پودرشكر، پوست پرتقال و عسل را با هم مخلوط كنید.
فقط در حد مخلوط شدن، با همزن برقی بزنید. اكنون خامه فرم گرفته را به مایه بیفزائید و مخلوط كنید. پودر ژلاتین را روی آب پرتقال بپاشید و روی بخار آبجوش قرار دهید تا ژلاتین حل شود.
همینكه ژلاتین خنك شد، آن را به مایه بیفزائید و بعد پاستای شكلاتی را به آن اضافه كنید و در قالب، روی بیسكویت بریزید. قالب را دستكم 3 ساعت در یخچال بگذارید تا چیزكیك ببندد. سپس آن را از قالب خارج كنید و برای پذیرائی در دیس زیبا و مناسبی بگذارید و با پاستای صدفی، خامه و ژله بیارائید.
یادآوری: برای تهیه ژله روی كیك، در كاسه مناسبی؛ 100 گرم ژله توتفرنگی را در یكدوم پیمانه آب جوش بریزید و خوب هم بزنید. كاسه را روی بخار آبجوش قرار دهید تا ذرات ژله كاملا حل شود.
آنگاه یكدوم پیمانه آب سرد را به آن بیفزائید و كاسه را روی یخ قرار دهید. اینك محلول ژله را پیوسته هم بزنید تا به غلظت سفیده تخممرغ برسد. اكنون با حلقه فلزی یا سه لایه كاغذ روغنی دیوارهای برای كیك بسازید و دورش بگذارید.
سپس ژله را روی كیك بریزید و 6 ساعت در یخچال نگه دارید تا ژله كاملا ببندد.