آشپزباشی - مریم امیری
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را به قطر 25 سانتیمتر چرب نمائید و کف قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید.
آنگاه کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا یکنواخت و سبک شود. سپس تخممرغها را یکی یکی بیفزائید و پس از افزودن هر تخممرغ، یک دقیقه آن را هم بزنید.
حالا وانیل، آرد، بیکینگ پودر و شکلات سفید را با هم مخلوط کنید و آن را همراه با دوغ، به طور یک در میان به مایه تخممرغی بیفزائید و با لیسک هم بزنید.
اکنون مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 50-60 دقیقه در فر بپزید.
همینکه کیک پخت، آن را از فر درآورید و پس از 10 دقیقه کیک را از قالب خارج کنید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا خنک شود.
اینک کیک را از ارتفاع به 3 قسمت مساوی برش دهید و روی لایههای کیک، خامه بمالید و آنها را روی هم قرار دهید.
آنگاه رو و اطراف کیک را با مرنگ بپوشانید و به کمک تورچ مرنگ را طلائی و برشته کنید.
روش تهیه مرنگ: سفیده تخممرغها را در کاسه همزن برقی بریزید و با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد.
آنگاه پودر شکر را کم کم بیفزائید و به هم زدن ادامه دهید. تا همه پودر شکر با سفیدهها مخلوط شود.
سپس نشاسته ذرت و وانیل را افزوده و مخلوط کنید. حالا مرنگ فراهم کرده را در کیسه شیرینیپزی دارای ماسوره ساده بریزید و کیک را با آن بیارائید.