آشپزباشی - مهدیه ولینژاد
روش تهیه کیک کارامل و گلابی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و سه قالب کیک را به قطر 20 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید.
آنگاه آرد و بیکینگپودر را الک کنید و فندق را به آرد بیفزائید.
سپس کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا نرم و سبک شود و بعد تخممرغها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید.
اکنون وانیلین را اضافه کنید و ماست و آرد را بطور یک در میان افزوده و مخلوط نمائید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود.
آنگاه مایه فراهم کرده کیک را به طور مساوی در قالبها بریزید و به مدت تقریبی 30 دقیقه در فر بپزید.
کیکها را روی پنجره سیمی خنک کنید.
سپس یکی از کیکها را روی صفحه مناسبی بگذارید و قدری کرم پنیر رویش بمالید و بعد ژله کمپوت گلابی را رویش بگذارید و روی کمپوت را با کرم بپوشانید و کیک بعدی را رویش قرار دهید و رویش را با کرم پنیر بپوشانید و لایه آخر کیک را روی کرم بگذارید و کیک را با کرم پنیر بپوشانید.
سپس کیک را با گلابی و گلهای تازه بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.
روش تهیه ژله گلابی
رینگ 18 سانتیمتری را با فویل بپوشانید. (کف و دیواره ها ) و در سینی بگذارید.
آنگاه پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بن ماری حل کنید.
سپس در یک قابلمه کوچک، کمپوت، شکر و آبلیمو را با هم مخلوط کنید و روی حرارت 1 دقیقه بجوشانید.
حالا آن را از روی حرارت بردارید و محلول ژلاتین و پودر دارچین را به آن بیفزائید.
همینکه این مخلوط قدری خنک شد، آن را داخل رینگ بریزید و در فریزر بگذارید تا کاملا سفت شود (به مدت 2 ساعت).
روش تهیه کرم پنیر
پنیر و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
آنگاه خامه را بیفزائید و مخلوط کنید.
یادآوری
میتوانید کمپوت گلابی را دو برابر کنید و در دو لایه کیک استفاده نمایید.