تحریریه ماهنامه آشپزباشی- لیلا آیانیصفت
فر را با دمای 180 درجهی سانتیگراد گرم كنید و قالبی را به قطر 20 سانتیمتر چرب سازید و كف آن را با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه شكلات سفید و سیاه را در دو كاسهی جداگانه بریزید و به روش بنماری آب كنید.
حالا كره، وانیلین، و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود و زردههای تخممرغ را یكییكی بیفزائید و مخلوط كنید.
سپس بادام و یك قاشق سوپخوری از آرد را به این مایه اضافه كنید و هم بزنید. اكنون سفیدههای تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد و آن را به مایهی فراهم كرده بیفزائید.
اینك باقیماندهی آرد را نیز درون مایه بریزید و مخلوط كنید و آن را نصف كنید. حالا به یك قسمت شكلات سفید آبكرده و به قسمت دیگر، شكلات سیاه آبكرده بیفزائید.
آنگاه با قاشق بستنی هر دو مایه را كنار هم در قالب بریزید و با خلال چوبی به شكل مرمری درآورید. قالب را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 40 دقیقه، كیك را بپزید.
همینكه كیك كاملا خنك شد، رو و اطراف آن را با كرم گاناش سیاه بپوشانید و با كرم گاناش سفید به شكل مرمری بیارائید.
روش تهیهی رویهی كیك: هر دو شكلات را بهطور جداگانه با نیمی از خامه روی حرارت مستقیم و ملایم قرار دهید تا شكلات در خامه حل شود. سپس كره را به دو قسمت تقسیم كنید و هر قسمت را به یك ظرف بیفزائید و از روی حرارت بردارید و بگذارید تا كاملا خنك شود.